2299076050 36ο χλμ Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη lazaridisenergy.klima@gmail.com

 

Κλιματιμσός
Λαζαρίδης - Τεχνική & Εμπορική Εταιρία - Πόρτο Ράφτη

Τα συστήματα κλιματισμού της εταιρίας μας σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Στο καταστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κορυφαίες εταιρείες κλιματιστικών Daikin, Inventor, Nordstar, TCL, Fujitsu, Haier, Media, U-Crown, Bosch, Mitsubishi, Toshiba.
Προσφέρουν μεγάλη ισχύ, υψηλή ενεργειακή απόδοση, φιλικά προς το περιβάλλον ψυκτικά μέσα, τεχνολογίες καθαρισμού αέρα, διαχείριση κλιματιστικού μέσω WiFi, πιστοποιημένα κατά τα πρότυπα της ΕΕ.
Αποτελούν αναμφίβολα το τέλειο συνδυασμό αισθητικής και τεχνολογίας για κάθε είδος εσωτερικής διακόσμησης. 

 

Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου είναι:
Τοίχου, Δαπέδου, Κρυφού Τύπου Οροφής, Τύπου Κασέτας, Καναλάτα (ψευδοροφής) και συστήματα multi.

 

 

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ

Αποτελούν τα πιο γνωστά στον απλό καταναλωτή κλιματιστικά,  κυρίως στην ελληνική αγορά. Αποτελούνται από δύο μονάδες,  την εσωτερική μονάδα (κλιματιστικό) και την εξωτερική. 
Η εσωτερική μονάδα εγκαθίσταται σε έναν από τους τοίχους του δωματίου, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα κατάληψης διαθέσιμου χώρου. Λόγω της επιτοίχιας τοποθέτησης έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες σε ευρεία κλίμακα από πλευράς διαστάσεων και δωματίων, με το μικρότερο δυνατό κόστος εγκατάστασης. 
Η εξωτερική μονάδα συνδέεται με την εσωτερική μέσω εύκαμπτων σωλήνων που διαπερνούν τον τοίχο. Η συγκεκριμένη μονάδα είναι υπεύθυνη για τη διοχέτευση του ζεστού αέρα που απορροφάται από το κλιματιστικό στο περιβάλλον και αποτελεί το πιο θορυβώδες εξάρτημα καθώς περιέχει τον συμπιεστή.

Πλεονεκτήματα:
-> Υψηλοί βαθμοί απόδοσης ψύξης και θέρμανσης 
-> Δυνατότητα καθαρισμού του αέρα με φίλτρα που εξουδετερώνουν τους ιούς και τα βακτήρια ενώ παράλληλα συγκρατούν τις οσμές και τον καπνό χαρίζοντας ένα υγιές περιβάλλον στο εσωτερικό του χώρου
-> διαθέτουν λειτουργία αφύγρανσης για την αφαίρεση της υγρασίας από το χώρο
-> χαμηλά επίπεδα θορύβου,  ορισμένα κλιματιστικά είναι σχεδόν αθόρυβα
-> δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και προγραμματισμού μέσω wi-fi για την μεγαλύτερη διευκόλυνση των Καταναλωτών
-> ευκολία τεχνικής υποστήριξης για την συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων

 

 

 

 

     
     
 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MULTI 

Τα συστήματα Multi Είναι ουσιαστικά παρόμοια με τα κλιματιστικά τοίχου με την διαφορά να έγκειται στη δυνατότητα σύνδεσης και τροφοδοσίας με ψυκτικό υγρό περισσότερων εσωτερικών μονάδων σε μία μόνο εξωτερική.
Με την εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος ουσιαστικά επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση του κόστους και του χώρου καθώς υπάρχει μία μόνο εξωτερική μονάδα για έναν αριθμό κλιματιστικών μεγαλύτερο του ενός σε διαφορετικά σημεία του χώρου.

 

 

 

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΦΗΣ

Τα κλιματιστικά δαπέδου και οροφής δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να τα τοποθετήσει σε όποιο σημείο του χώρου του επιθυμεί , αφού όπως είναι εμφανές και από το όνομα τοποθετούνται είτε στο δάπεδο είτε στην οροφή.

Πλεονεκτήματα κλιματιστικών Δαπέδου:
• Εξαιρετική λειτουργία θέρμανσης λόγω της ομοιόμορφης κίνησης του θερμού αέρα στο χώρο 
• Εξαιρετική λειτουργία ψύξης λόγω της κίνησης του αέρα προς την οροφή δημιουργώντας ιδανικό ρεύμα αέρα,χωρις να κινείται κατευθείαν προς το μέρος μας 

Στα κλιματιστικά οροφής πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης της μονάδας και συνεπώς είναι εμφανής στον χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

     
     
 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ

Με την επιλογή κλιματιστικού τύπου κασέτα η επιλογή του σημείο τοποθέτησης δεν επαφίεται εντελώς στην προτίμηση του Καταναλωτή. Πιο συγκεκριμένα,  τα κλιματιστικά αυτά τοποθετούνται στο ταβάνι του δωματίου, εσωτερικά. 
Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η ύπαρξη ψευδοροφής, ενώ η εξαγωγή του αέρα γίνεται από ένα σημείο προς τέσσερις κατευθύνσεις.

 

 

 

 

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΑΤΑ

Τα Καναλάτα κλιματιστικά αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη μεγάλων χώρων ή χώρων με περίπλοκη διαρρύθμιση. 

Η εσωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη εξ' ολοκλήρου εντός του ταβανιού του δωματίου και η εξαγωγή αέρα γίνεται από περισσότερα του ενός διαφορετικών σημείων. Ο ψυχρός αέρας προσάγεται στο χώρο με τη βοήθεια είτε μέσω κατάλληλων σταθερών μεταλλικών αεραγωγών είτε μέσω εύκαμπτων σωληνώσεων. Αυτοί οι αεραγωγοί καταλήγουν σε περσίδες (στόμια) βελτιώνοντας την αισθητική του χώρου.
Η τοποθέτηση των καναλατων ενδείκνυται για νεόδμητα ή προς ανακαίνιση κτίρια, ξενοδοχεία, μεγάλες πολυοροφες κατοικίες και άλλες παρεμφερείς κατασκευές όπου χρειάζονται κρυφά συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού με μειωμένο θόρυβο.