2299076050 36ο χλμ Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη lazaridisenergy.klima@gmail.com
hero image

 

Ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων
Λαζαρίδης - Τεχνική & Εμπορική Εταιρία - Πόρτο Ράφτη

 

 

 

Η εταιρεία μας Ν.Λαζαριδης & Σια Ο.Ε, αναλαμβάνει την ανακαίνιση των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων, με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. 

Σε συνεργασία με αξιόπιστα, επαγγελματικά συνεργεία αναλαμβάνουμε:

  • Την ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση των χώρων σας με κάθε είδους οικοδομική εργασία που μπορεί να απαιτηθεί, τοιχοποιίες, από πλίνθους ή συστήματα ξηράς δόμησης (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες), τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων κλπ.
  • Τον σχεδιασμό και την πρόταση λύσεων για την ανακαίνιση, την ανακατασκευή, ή την αναδιαμόρφωση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
  • Την μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ψύξης, συστημάτων θέρμανσης και συστημάτων εξαερισμού με την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Την μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ηλιακής ενέργειας.
  • Τον ελαιοχρωματισμο των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών του χώρου σας ,με υλικά που ταιριάζουν στο χώρο και στις απαιτήσεις σας.
  • Την έκδοση πιστοποιητικών ενέργειας από πιστοποιημενους και έμπειρους μηχανικούς 
     

Οι εργασίες γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη της εταιρείας μας.
Η μελέτη και ο υπολογισμός του συνολικού κόστους για να ταιριάζει σε κάθε τσέπη, γίνεται από την εταιρεία μας πάντα με σεβασμό προς τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές.

Ο χώρος για τον κάθε πελάτη είναι μοναδικός! Γι αυτό εργαζόμαστε πάντα με προσοχή και υπευθυνότητα, προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Επικοινωνήστε μας στα social media ή τηλεφωνικά,  για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλές, βιώσιμες λύσεις και ιδέες για την ανακαίνιση του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου.