2299076050 36ο χλμ Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη lazaridisenergy.klima@gmail.com
hero image

Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
Τεχνική & Εμπορική Εταιρία


Η εταιρία Ν.Λαζαρίδης & Σία Ο.Ε ιδρύθηκε το 1988 και προσφέρει σταθερά μέχρι και σήμερα προσφέρει έμπειρες συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα Ψύξης, Θέρμανσης, Φυσικού Αερίου , Πράσινης Ενέργειας, Εξαερισμού και Καθαρισμού αέρα, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

 
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη κεντρική Λ. Πόρτο Ράφτη όπου λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος, το εργαστήριο και οι αποθήκες μας.
 
Η πολυετής πείρα, η άριστη τεχνική κατάρτιση και το εξειδικευμένο προσωπικό που έχουμε στην διάθεσή μας αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.
Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες , σας διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την δωρεάν μελέτη του χώρου σας και σας προτείνει ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.
 
Στόχος μας είναι με σκληρή δουλειά, με δημιουργικότητα, με φιλότιμο, με επικέντρωση στη γνώση, με αγάπη για το σπίτι μας & την εργασία μας – αυτά με τα οποία μας μεγάλωσαν οι δικοί μας- να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, να έχουμε ευχαριστημένο το προσωπικό μας ,να βελτιώνουμε την απόδοσή μας και να συνεχίσει η αγορά να μιλά για την τιμιότητα και την ακεραιότητά μας.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή εμπιστοσύνη σας και τη τιμή που μας κάνουν χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες να μας εμπιστεύονται την περιουσία τους και μας καλοδέχονται στις επιχειρήσεις τους και τα σπίτια τους.

 

Εδώ και χρόνια χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης36ο χλμ. Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη | Πόρτο Ράφτη
Τηλέφωνο: 2299076050
Κινητό: 6944140124, 6945320847
e-mail: lazaridisenergy.klima@gmail.com